Meer over mij

Ha! Ik ben Maaike Vegter, leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben zelfstandig ondernemer en help jou om je samenwerking, veranderopgave of project een visuele en creatieve impuls te geven. Ik woon en werk al jarenlang in Den Haag en lever graag een bijdrage aan de complexe vraagstukken van de grote stad.

Mijn (teken)stijl is vrolijk, functioneel en los; mijn benadering van opdrachten vooral praktisch, direct en resultaatgericht.

Ik hou niet van hokjes. In mijn favoriete opdrachten combineer mijn creativiteit en tekentalent met analytisch inzicht, inhoudelijke kennis en kwaliteiten als procesbegeleider, verbinder en organisator.

Ik ben voormalig gemeenteambtenaar, opgavemanager, projectleider, adviseur, onderzoeker met een (TU Delft) achtergrond in wonen, bouwen, welzijn, zorg en participatie

De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in zakelijk tekenen, (visueel) faciliteren, innovatie, co-creatie en netwerksamenwerking. Er gebruik ik deze skills om professionals maatschappelijke impact te laten maken!

Ik geloof in de kracht van persoonlijk contact en netwerken, dus schroom niet om een berichtje achter te laten of connect me via Linkedin!